Naz Şimşek, profesyonel kariyerine yazılımcı olarak başladı ve ardından eğitmen ve girişimci olarak yoluna devam etti.
Şimdilerde bireylere ve kurumlara yönelik "teknoloji, yazılım ve yapay zeka eğitimleri" veriyor ve kurucusu olduğu BT Danışmanlık Şirketi ile işletmelere dijital dönüşüm, veri yönetimi ve iş süreçleri geliştirme konularında danışmanlık hizmeti veriyor.
Eğitmenliğin yanı sıra, birçok farklı yeteneği ve ilgi alanı bulunuyor. Profesyonel uluslararası koç unvanıyla bireylere koçluk veriyor, gruplar için koçluk etkinlikleri düzenliyor ve kişisel gelişim yolculuklarında onlara eşlik ediyor. Hayatlarında dönüşüm yapmak isteyenlere odaklanan bir dönüşüm koçu olarak, insanların kendilerine uygun işleri ve yaşam meşgalelerini bulmalarına yardımcı olup kendilerini gerçekleştirmeleri konularına odaklanıyor.
Bir yandan da sürdürülebilir pelet kedi tuvaletleri üreten ThreeSweetPets markasının e-ticaret girişimi ile ilgileniyor.
Amatör olarak müzikle ilgileniyor ve 20 yıldır tango yapıyor. Üç kedi sahibi olan Naz, yeni ilgi alanları keşfetmekten her zaman keyif alıyor.
Eğitmenlik Geçmişi
_edited.png)
Naz Şimşek, profesyonel hayatta full stack web yazılımcılığı deneyiminden sonra;
1
Eğitmenlik hayatına İŞKUR kapsamındaki yazılım uzmanlığı eğitimlerini vererek başladı.
(C#, MsSql, EF, WebForms, Windows Forms, MVC, HTML, CSS, JS)
Teknik bilgi yanında; motivasyon, iletişim becerileri, konsantrasyon konularında öğrencilerini destekledi.
2
Bir süre İstanbul Aydın Üniversitesi Dijital Oyun Tasarımı bölümünde Öğretim Görevlisi olarak temel programlama eğitimleri verdi.
3
Kendi kurduğu yazılım akademisinde, kendi oluşturduğu eğitim modeliyle 1000+ öğrenciye temel programlama ve veri tabanı eğitimi verdi.
Öğrenci yorumları
Ders Kesiti
Öğrenci Yorumları
Eğitim Geçmişi
Profesyonel Dönüşümsel Yönetici & Lider Koçu
TPC Leadership Türkiye
Uluslararası Sertifikalı Konuşmacılık Eğitimi
MasterCamp
İş Analizi Uzmanlığı Programı
İstanbul Teknik Üniversitesi
Okul Liderliği Programı
Sabancı Üniversitesi
Disiplinlerarası Girişimcilik Eğitimi
Girişim Savaşçısı
Bilgisayar Mühendisliği
Pamukkale Üniversitesi
Bilgisayar Öğretmenliği
Pamukkale Üniversitesi
Bilgisayar Teknolojileri ve Programlama
İstanbul Üniversitesi
Eğitmenlik Yaklaşımı
01
Eğitim bilimi alanındaki çalışmalarında “yeni kavram oluşturma” ve “amaca yönelik bütünsel eğitim” konularına odaklanmaktadır.
02
Eğitimdeki ana prensibi, öğrencilere sadece teknik beceriler kazandırmak değil, aynı zamanda onların potansiyellerini gerçekleştirmelerine yardımcı olmaktır.
03
Bilgisayar mühendisliği alanındaki profesyonel geçmişi, öğrencilere sadece teorik bilgiler sunmayı değil, aynı zamanda gerçek dünya deneyimlerini paylaşarak onların sektöre hazırlanmalarına yardımcı olmayı sağlar.
04
Eğitim sürecini sıkıcı bir ders ortamından çıkarıp, etkileşimli ve yenilikçi bir deneyime dönüştürür. Uluslararası sertifikalı konuşmacılık yeteneğiyle derslerindeki iletişimi güçlendirir, öğrencilerin katılımını artırır.
Eğitimenliğine değer katan unsurlar
Bilgisayar Mühendisliği
Bu deneyim; derin teknik bilgi ve uzmanlık sunmasına katkı sağlar. Karmaşık konuların daha iyi açıklanmasını, öğrencilere teknik detayların anlatılmasını ve pratik uygulamalarla desteklemesini sağlar.
Profesyonel Koçluk
Bu deneyim; öğrencilerin motivasyonunu artırma, hedeflerine odaklanma ve zorluklarla başa çıkma konusunda eğitmenin etkili bir rehber olmasını sağlar. Öğrencilere bireysel destek sağlama ve onların potansiyellerini maksimize etmelerine yardımcı olma konusundaki becerilerini gösterir.
Bilgisayar Öğretmenliği
Bu deneyim; ders planlama, öğrenci değerlendirmesi ve öğrencilere farklı öğrenme stillerine göre yaklaşma konusundaki becerileri içerir. Öğrenme süreçlerine olan hakimiyet ile tasarlanmış eğitim; öğrencilere etkili ve odaklı bir şekilde bilgi iletmeye yardımcı olur.
Konuşmacılık Eğitimi
Bu deneyim, eğitmenin dersleri daha çekici bir şekilde sunmasını, öğrencilerin dikkatini çekmesini ve konuları daha etkili bir şekilde iletmelerini sağlar, derslerin ilgi çekici hale gelmesine yardımcı olur.